Theme Blogger Yang Serba Tak Kena !!

Apa tajuk yang sesuai untuk entry baru aku ni ye?
Isi ada nak tulis tapi tajuk je tak tahu apa yang sesuai! Ok tak kalau aku bagi Theme Blogger Yang Serba Tak Kena?...Ala Ok la itu..daripada tak ada tajuk..

Sebenarnya dalam masa dua hari ni..macam-macam theme aku letak kat blogger aku tapi semua serupa tak kena..
Sampaikan aku terpaksa delete semua widget sebab ada wrong teknikal yang mencacatkan pandangan blog aku..Inilah akibat kalau semua theme blogger aku reject..
Cari punya cari dapat la theme ni..OK x?
Yang lain tu bukan tak OK sebab..tulisan terlalu kecil, lepas itu ada yang gedabak pula..
Aku ni memang gilerkan colour PINK, so aku cari colour PINK dan warna ala2 girly hehhe..
Tapi ada je yang tak kena..semua aku tak guna..
Ada yang cantik tapi gambar anjing pulak..ish, ish, ish..
Theme memang banyak cantik tapi tak kena dengan citarasa aku yang tinggi ni hehehe...
Serabut kepala otak aku..
Mata pun dah letih membelek theme2 tu..
Lastly..aku pilih theme ni..sebab aku rasa OK..
mata pun tak serabut..senang dibaca!
Lepas ni malas la tukar2....stop!!


Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
1 Comments for "Theme Blogger Yang Serba Tak Kena !!"

cantek theme! ok la tue.

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top