Thursday, August 11, 2011

Pergi Medical Check-up.

Assalamualaikum..
Hari ini busy sikit tapi masih sempat nak bermanja dengan lappy pink kita ni.
Alhamdulilah satu urusan dah settle. Hari ni aku pergi medical check-up untuk continue study nanti. Bulan 9 ni kenala jadi student semula. Perah dan perah otak la lagikk.

Pagi tu siap-siap pergi medical check-up. Ayah aku prefer suruh pergi klinik swasta sebab urusan cepat. Risau jugak nak medical check up ni kot ada penyakit yang bahaya hahaha..ni gambar x-ray aku..


Huduh gila gambar x-ray aku nih..hahaha..

 

Semua dokumen sudah siap diisi. Abaikan gambar tembam aku tuhh..tak chomell :(



Muka takut ke muka excited? huhh..

Sesiapa yang belajar di UKM atau bakal study di sana..jumpa anda di sana........

baiii..

p/s : Kalau nak medical-check up usah takut-takut nanti tekanan darah korang tinggi. Tangan aku sengal lagi sebab lama gila orang tu ambil tekanan darah aku. Ciss! nak saman 800 juta dolor US nih!

5 comments:

  1. mis farah further master ka?? by coursework or research?? sy daftar 14.8 ni..sm2la kita menuntut ilmu..hehe

    ReplyDelete
  2. @lovelyandeloquence

    ambik sains pembangunan..
    course work..
    ambil pe? pastu kat mana?

    ReplyDelete
  3. sy amik sain pentadbiran..tp by research la..kt uitm..nk bt coursework x blh..sbb xde pengalam keja lg..huu..degree pn br hbes..

    apply master by coursework kt ukm kne keja dulu x sbgai syarat2nya??

    ReplyDelete
  4. @lovelyandeloquence

    tak la apply macam biasa..sy pun baru konvo 2010 thun lps..

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.