Ketagihan Pada Benda ni.

Tajuk tak berapa gempak.
Ok, korang ada minuman feberatt?
Aku of coursela banyak minuman kesukaan tapi tersangatlah gian pada :


Kalau berhenti mana-mana nak beli minuman mesti first choice Lipton Ice Tea Red Tea.. masyukk bila tegukk sampai titisan terakhir. Walaupun dia banyak perasa lain tapi aku tetap suka red tea. Sebab memang berbeza..hahaha..


nak tahu? Rasalah sendiri hehehe.

 Nanti boleh lah belanja lipton ice tea ni ye?
Tag : makan, minum
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
7 Comments for "Ketagihan Pada Benda ni."

Suka2.. saya pon suka minum lipton ice tea ni.. =)

owh baru je lepas minum sebab cuaca paans haussss!tapi tak brpa suka sgt.akak suka green tea tiap2 hari mesti beli.siap simpan stok kat fridge di office hehehe.

hehe....samalah ngan QC
ada sekali 2 QC siap kumpul botol2 tea red 2
tapi lastly buang sbb ibu bising....hehe
rasa tea red mmg best...^_^

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top