Thursday, November 17, 2011

Hanya Orang Comel je Suka Benda Comel.

Assalamualaikum semua! 


Korang comel tak? ecece semua nak mengaku comel. Comel ke tak comel ke yang penting cara korang memperlihatkan kecomelan korang itu. Tapi memang kebanyakan naluri perempuan suka benda yang comel-comel, girly-girly.. yang tak suka benda yang comel-comel tu tak comel lah tu hehehe jangan marah ok? Macam aku nih, memang suka benda yang comel-comel nih..rasa sangat wahhh teruja sangat. So cute lah. Dan paling addicted SHOPPING. Berhati-hatilah siapa yang jadi my future hubby nanti. Duit dalam kocekk kena berkepuk sebab bini awak ni suka shopping tau. Senang je nak bagi kita happy go lucky..jom ajak shopping je dan suruh je aku pilih apa aku nak tapi kau yang bayarkan ye.. Eh kesian my future hubby nanti. Tak per kita tak sekejam itu hahahaha.. Nampaknya kena cari jutawan la lepas ni..ye dakk?


Oklah, entry kali ni penuh dengan gambar nak share barang-barang comel kepunyaan cik nurfarah ni. Bukan nak menunjuk tapi nak tunjukk tersangat comelnya pilihan hatiku, kalau boleh kereta pun nak cari colour pink. My dream car is Polo Volkswagen tau. Tapi is red colour not pink hehehe.

Saja nak lepaskan tension buat agsimen, so kena la create entry yang happy-happy dan comel-comel huhu. Tak mau yang tension-tension okehh?


Cover E72 yang serba pink, walaupun nampak macam hantu tapi tetap comelkan. Suka tanduk dia. Kan best ditukar jadi hello kitty. Sayang hp ni sangasangatsangat! Ayah kita marah bila tengok kita pakai cover nih. Dia suruh potong tanduk tu hehehe.



Payung nih aku beli masa balik kampung hari tu, sweetkan sebab pink dan ada hello kitty. Taklah asyik nak tumpang payung kawan je bila hujan di bumi Bangi ni.


Minggu lepas pergi cari barang kat Mr. D.I.Y, harga barang kat situ sangat murah. Ternampak beg file angry bird sangat teruja nak beli. Cuma RM4.90 je. murahkan..kalau kat tempat lain maybe nak dekat 20 hengget. sweetlah. Suka angry bird yang comel itu :)


Key chain ni nak letak kat Xperia Mini pro kita tapi tak muat, so letak kat kunci bilik je.


Box wooden. Cutekan. pinky peach jugak. Thank pada my sweet honey dew.

Cutekan penyangkut dinding. Adakah dia tahan sampai 1.5kg untuk sangkut barang??


Bekas camera yang berwarna pink!

Buah tangan dari Korea. Thank my sister for this cute item nihh.


purse coin pun still cute dan pink also.

Beg make-up still black-pink. Ahh asalkan comel sudah hehe.


Note book nih comel. Sebab tu rembat juga.


Mini teddy bear, hadiah daripada someone.


Pelapik cawan, kitter, mangkuk. Sebab meja study aku nih bukan sahaja tempat study tapi meja makan, meja bancuh kopi, meggi segala-galanya. Sampai tak ada space! flower pink. comellll.



Ok, had itu jelah nak share. Takkan nak tunjuk semua hehe.

Ok bai. Hari ni kuliah petang sampai malam, nak bayar duit kolej lagi. aduhh bila ptptn nak masuk nih. Tak suka tengok duit simpanan tetapku lokek. Hehe. Sila berjimat ye cik farah hoii.

daaaadiiiiiduuuuu..
opp lupa tuan dia pun kena buat muka cute jugak. COmel kerr? isk






13 comments:

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.