Friday, December 16, 2011

Try Produk Bio-Essence

Assalamualaikum, hari tu kecoh nak try produk Bio-Essence dan alhamdulilah tercapai membelinya, aku beli 2 produk iaitu Bio-Essence Face Lifting Cream dan Bio-Essence Deep Cleanser Pone Pollen rabak juga duit hampir RM80 :)..


Dah guna dalam 2 minggu, Bio-Essence Face Lifting Cream aku gunakan sebagai cream malam. Nak tidur of course guna tapi stay setia dengan OLAY dan Bio-Essence Deep Cleanser Pone Pollen sebagai pencuci muka guna sekali dengan OLAY CLENSER CREAM




Bio-Essence Deep Cleanser Pone Pollen


Bio-Essence Face Lifting Cream




Kulit rasa sangat tegang, lembut dan kenalah tunggu aku habiskan satu botol produk ni baru lah boleh bebel banyak-banyak!.

Sebenarnya guna produk  Bio-Essence Face Lifting Cream ni saja nak shapekan muka je. Muka bam bam sangat kan. hehehe. Perempuan mestilah nak kulit cantik, mulus, lembut tanpa sebarang noda dosa hitam. hehehe. :)



Tapi muka makin tegang jer. Bangun pagi mesti nampak fresh je! Ok kalau ada berita baik or perubahan aku update ler.


P/s : Aku ni jenis pemalas nak pakai cream waktu malam, tapi kena rajin le, rugilah beli produk tu kan kalau tak pakai... ok baiiiiiiiiiiiiiiiiii! korang.

8 comments:

  1. mnrik bloq akk,,,tlng adx wat blog lg mnrik boleyh

    ReplyDelete
  2. wahh wahh.
    Hee .
    rajin2 kanlah diri utk pkai cream pd waktu malam. Hoyeh hoyeh

    ReplyDelete
  3. klu kulit muka normal pakai apa pun xda efek..huhu jeles tengok. hna takut nak try produk apa2. nie mesti kulit normal pakai apa pn jalan je..:)

    ReplyDelete
  4. ok ke bioessence ni?ade membe pkai xjadik..depends kulit kot..

    ReplyDelete
  5. jom promote banner blog anda di blog saya secara PERCUMA selama SEMINGGU !

    jom join ni.. :

    http://tirana91.blogspot.com/2011/12/promote-banner-blog-anda-secara-percuma.html

    ReplyDelete
  6. Kalau betul2 elok, buat la satu entri bagi tahu hasilnya. Boleh saya cuba :)

    ReplyDelete
  7. sekarang mcm mana kesannya lepas pakai bio essence face lifting cream? update lg entry pasal produk ni..nak tahu :)

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.