Monday, October 25, 2010

Gaya Tidur Yang Seksi ?

 Hahah..tajuk itu macam hotkan..mesti ada yang terfikir aku capture gambar aku dan upload kat blogger! Oh tidak..aku belum lagi mental problem ok..Tapi aku mengupload gambar kucing! hahaha...tidak seksi pun tapi pelik sikit aksi dia tidur!


Kucing Pelik? apa yang pelik...ok mari-mari aku terangkan...cara kucing aku tidur amat pelik..sebab ini first time aku tengok kucing tidur gaya berenang di daratan..Semenjak aku bela kucing inilah first time aku bela kucing yang pelik gaya tidurnya..sebelum itu aku nak perkenalkan kucingku..jeng-jeng!! ( macam sesi berkenalan pulak )

Nama dia Pokpok tapi mak panggil dia Merah..
Ini Pok-pok..comel sangat! sebab apa colournya jadi macam itu? Next entry aku cerita ok!...ini kerana tuannya terlalu kreatif! Sebab aku bagi nama dia Pokpok sebab ada tompok kat muka dia..ada two sweet names..pokpok and merah!...Dia manja tapi kadang-kadang sombong sikit jika dia kenyang..kalau lapar mioww je kat kaki aku. Nampak sweet dan comel kadang-kadang macam hanto!

Tengokla gaya comelnya..
 Kerana gaya tidur seksi inilah aku menulis entry ini..pelik tapi benar! Kucing korang ada ke tidur macam ni?

lena je dia tido. So cepat-cepat la aku snap gambar nanti kalau ubah posisi dah tak dapat gambar mahal ini!
Perut macam nak meletop! Inilah anak kucing paling gemuk berbanding anak2 kucingku yang lain..comel ! Macam nak terbang je kan.........( gambar tak jelas kerana aku snap guna hp ayah aku, kalau guna hp bijak pandai aku mesti cun ;) )

 waa..dia dah sedar aku tengah merakamkan aksi dia!..
Kat sebelah Pokpok itu adalah Manja..dia ni saja je terus tido sebelah Pokpok sebab nak masuk blog akukan...dia ini kurang kasih sayang..tak ada siapa nak manjakan dia lebih-lebih..sebab dia suka mengacau aku masak! sebijik macam peragai ibunya si Rubie!! ish ish...tapi aku sayang mereka semua! muahhh muah..

Tamat

No comments:

Post a Comment

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.