Jenis apa ke ni?

http://3.bp.blogspot.com/_uWgPtMsQU_U/SvGk7aI-1kI/AAAAAAAACg0/FEpeqhHZ3Gs/s400/bodoh+sombong.jpg
credit :Mr Google

Bodoh ke apa kalau pecahkan barang orang lain yang disalahkan?
Pakai guna hotak ke kepala lutut?
Contohnya kalau engkau shopping kat pasaraya..kalau engkau yang pecahkan barang..memang salah engkau la sebab tangan ko GATAL.. ( contoh je  )
Kalau dah diri sendiri tu yang salah jangan salahkan orang lain....
Ini mesti jenis yang TAK NAK MENGAKU SALAH SENDIRI..
Takkan basuh berak tak cuci pun nak salahkan orang?? !
Tag : bengang, marah
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
0 Comments for "Jenis apa ke ni?"

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top