Info dan Tips

Assalamualaikum.
Selamat datang ke Blog Cik Nurfarah.
Page ini bertujuan untuk share tentang info IT, tip-tip dan software.
Harap anda enjoy dengan info dan tips yang saya sediakan.



Tips Komputer/Internet

http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Cara Mudah Cari Lagu.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Tutorial Adobe Photoshop Terbaik.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  24 Web Terbaik Adobe Illustrator.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  10 Web Adobe Illustrator Vector.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Shoutbox Anda Selamat?
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Cara Lajukan Broadband.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Senarai Frekuensi Radio Malaysia.

Tips Blogger

http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Blog-Blog yang Ngeri.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Tips Buat Contest dan Give Away.


Download Software

http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif Diary Berpassword.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif Auslogics Disk Defrag( Laptop Lembap )
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif Software Buat Banner.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif Photoscape.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif Paint Tool SAI Full.


Resepi Cik Nurfarah.

http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Ayam Masak Kari Kering.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Cucur Ikan Bilis Ranggup.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Cocktail Susu.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Kepah Cik Farah.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Hati Bakar Black Paper.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Spagetti Comel.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Puding Caramel.


Info/Tips Kecantikan dan Kesihatan

http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Tips Guna Contact Lens 1.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Tips Guna Contact Lens 2.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Pil Kurus Duromine.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Apa itu Diet Atkins?
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Kebaikan dan Keburukan Diet Atkins.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Bahaya Krim Pemutih.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Info tentang Perfumes.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Tips Sebelum Shopping

Tips Berguna

http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Brooch Tahan Lama dan Cantik
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Pentingnya Beg Organizer.





20 comments:

  1. best la kt snie,,,,,,,,,,ngeeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  2. Amboi, resepi masakan punn ade ;]
    BTW, Niceeee blog ! <3

    ReplyDelete
  3. http://rm20.biz-2u.com/?id=negisuccess157

    ReplyDelete
  4. akak, akak, sy punye background blog gune akak nyer background lha... boleh x???

    ReplyDelete
  5. akak boleh bagi email akak takk??

    ReplyDelete
  6. kak,mcm mne nk wt main blog or mcm home page blog kak http://bicarafarah.blogspot.com..?

    ReplyDelete
  7. ya allah,,,chantek nye blog ni...grr...cmne nk wat sume ni??..kang nk buwat asik x jadi jerk...untung nye cik farah kite ni ada blog cmni...k,la...bye...

    ReplyDelete
  8. best la ur blOg ni,,byk mmbantu sy yg baru ni,,thx ea cik farah..=)

    ReplyDelete
  9. Salam dear...nak tumpang tanya dekat blog boleh x kita nak buat/create semakan status maksudnya mcm orang dah isi online form dekat page kita n dia nak tahu status permohonan dia tu lulus ke x dia boleh buat semakan melalui tab kat blog kita tu..nnt sis bgth k...TQ

    ReplyDelete
  10. Salam dear....nak tanya boleh tak kita nk buat/create semakan status dekat blog contohnya macam dia dah isi form online dekat blog kita dan dia nk tgk sama ada status permohonan dia lulus atau x dia boleh buat semakan dekat page/tab blog kita...hope sis faham hehe TQ...

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum wbt.. Kak Farah.. sy nak mintak tolong. blog sy diterjah oleh malware.. sy tak tahu nak buat cm ne.. :'( help meeee...~

    http://diberinamanurulshahida.blogspot.com/

    TQ~

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum wbt... Kak farah.. sy nak mintak tolong~ blog sy telah diterjah oleh malware... :'( cm ne sy nak buat ea ? help meeee..~ tgok blog lain langung sy tak paham.. lg2 kalau dorg tunjuk cara dari jenis yg lama...
    *HELP MEE*

    TQ

    http://diberinamanurulshahida.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Ammar ZulQarnain

    acane tu? akak tgk mcm ok je masuk, maybe sebab antivirus adk kot

    ReplyDelete
  14. syokla tgk blog kak farah...byak saya dapat pembelajaran dari sini...hehe

    ReplyDelete
  15. great input :D I like (Thumbs up)

    ReplyDelete
  16. cik farah nk tanya ni cam ne kg buat :
    1) shout box yg kat sebelah kanak tu
    2) icon facebok n twitter kat back ground blah kiri tu?

    ReplyDelete
  17. Beruntung ktmu kak farah pnya blog,sangat bantu orang baru sperti saya.
    Saya mau tanya untuk membuat welcome blog,saya sudah copy & paste tulisan dalam box tapi setelah saya letakan di blog saya,itu tak bisa berubah,bisa bantu kah? Terimakasih­čśŐ

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.